SERVEIS

FISCAL

T’oferim un assessorament complet en l’àmbit fiscal i tributari incloent la planificació prèvia i un seguiment continuat, sempre buscant la millor opció per als nostres clients.

COMPTABLE

Disposem d’un gran ventall d’opcions en comptabilitat per ajustar-nos a les necessitats dels nostres clients, tant per complir amb les obligacions legals com perquè disposin de la informació comptable per a prendre decisions, ja sigui de forma presencial (amb desplaçament) o bé remotament (connectats o amb CRM).

MERCANTIL

Tens una idea per un negoci? Vols fer-te emprenedor? T’ajudem a iniciar una activitat constituint la teva societat i t’assessorem en quines són les millors opcions que s’adapten al teu projecte.

LABORAL

T’assessorem en matèria laboral i de Seguretat Social incloent tots els tràmits relacionats. Mantenim els nostres clients al dia amb informació puntual de la normativa laboral.

JURÍDIC

Prestem serveis legals, en col·laboració amb Santaló Advocats, per donar resposta a les necessitats jurídiques dels clients, des de dret civil, passant per penal, fins a laboral.

RECURSOS HUMANS

T’ajudem a seleccionar i entrevistar els millors candidats que s’ajustin a les necessitats de la teva empresa i a planificar les teves necessitats laborals, amb una anàlisi de llocs de treball.

No només ens centrem en empreses i autònoms, sinó que oferim una gran varietat de serveis per a particulars com la confecció de declaracions de renda, càlcul de jubilacions, herències, donacions i més.